dinsdag 7 april 2009

Studenten lening met en zonder bkr

Flink besparen op je studentenlening met deze tips

Met het afsluiten van een studentenlening ga je een belangrijke verplichting aan. Je maakt een financiƫle beslissing voor korte of lange termijn. Het is daarom verstandig om alles goed te overwegen. Stippel alle stappen vooraf goed uit als je een nieuwe studentenlening of mini lening wilt afsluiten.

Wat is op dit moment de status van je BKR registraties? Heb je nog openstaande schulden of heb je al eens betalingsproblemen gehad? Een studentenlening aanvragen kan namelijk moeilijk worden met een BKR codering. Vanzelfsprekend kun je wel lenen met een BKR registratie. Een goed voorbeeld van die leningvorm die dat toelaat is de mini lening. Je betaald behandelingskosten in plaats van rente. Je kunt vanaf 100 euro lenen.

Al je financiƫle stukken moeten ook bij elkaar liggen. Je zult een kopie van je laatste twee loonstrookjes en je jaaropgaaf bijvoorbeeld al nodig hebben. Als je het beste wilt, geef dan zoveel mogelijk gegevens op. Bovendien krijg je op die manier ook je snelle lening.

Als je de scherpste rente wilt krijgen, vraag dan bij meerdere banken en geldverstrekkers een offerte op. Door offertes naast elkaar te leggen van verschillende banken en geldverstrekkers krijg je de beste aanbiedingen. Je kunt zelfs vertellen dat je meerdere aanbieders bekijkt. Vermeld dat en je hebt zelfs kans dat ze met een betere offerte komen vanwege de heftige concurrentie online!.